Corona virus - Covid-19

Wij hebben een moeilijke, maar voor ons gevoel goede beslissing moeten nemen. Fysiotherapie Barry Ruwe sluit haar deuren per 25-03-2020, tot nader order, voor alle fysieke behandelingen. Het is voor ons een hele zware en vervelende beslissing, maar we willen geen enkel risico nemen met de gezondheid van onze patiënten en medewerkers. Wij blijven echter wel bereikbaar. Ook zullen wij waar nodig andere zorginstanties ondersteunen met onze kennis over het houdings- en bewegingsapparaat. Wij blijven ook bereikbaar per telefoon en mail. We laten jullie zeker niet vallen, maar de gezondheid van onze medewerkers en u als patiënt staat voor ons op dit moment voorop.


Als u een afspraak bij ons heeft, wordt er contact met u opgenomen door uw behandelend fysiotherapeut.


Alleen als uitstel van fysiotherapie niet mogelijk is, en alleen op verwijzing van en in overleg met huisarts/verwijzer kan een behandeling nog plaats vinden ter voorkoming van irreversibele achteruitgang van functioneren.


Telefonisch, en per e-mail zijn wij gewoon bereikbaar via 0541-294403 0f 0541-670411, of per mail: barryruwe@gmail.com. Wij zijn er voor advies, overleg of andere vragen.


We gaan ons voorbereiden op de toekomst. We zullen hier hoe dan ook sterker uit komen!


Wij blijven u ondersteunen waar mogelijk, en we hopen u na deze periode weer snel te kunnen verwelkomen in onze praktijk!


Heel veel succes ook voor iedereen in deze zeer lastige en onzekere tijd. Blijf gezond en help elkaar!


Team Fysiotherapie Barry Ruwe